Ebbo Bulder

Ebbo Bulder heeft begin 2020 de Master Onderwijswetenschappen aan de Universiteit Utrecht afgerond. Tijdens zijn opleiding heeft hij zich gespecialiseerd in kwantitatieve data analyses en data visualisatie.  Van 2017 tot 2019 werkte hij als e-learning developer. Hij ontwikkelde met name leerblokken over digitale vaardigheden.

Mede door zijn achtergrond als docent beeldende kunst, kan hij goed wetenschappelijke kennis omzetten naar begrijpelijke taal en aantrekkelijke visualisaties.

Na zijn stage bij Oberon, is hij sinds januari 2020 in dienst als onderzoeker/adviseur. Tijdens zijn stage heeft hij meegewerkt aan onderzoek naar differentiatie in het VO met behulp van digitale oefenprogramma’s. Nu is hij onder andere betrokken bij onderzoek naar de overgang van PO naar VO in Rotterdam en het toelatingsbeleid en de toegankelijkheid van het onderwijs.

Oberon

Oberon is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs.

We hebben brede kennis van praktijk, beleid en wetenschap en verenigen deze werelden in onderzoek en advies. Met onze kennis en adviezen willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

Contact

Bezoekadres
St. Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht

Postadres
Postbus 1423
3500 BK Utrecht

(030) 230 60 90
Naar boven