Eveline Schoevers

Eveline Schoevers studeerde Pedagogische (Bachelor) en Onderwijswetenschappen (Researchmaster) aan de Universiteit Utrecht. In haar studies specialiseerde Eveline zich op het gebied van leerlingenzorg en volgde zij een klinisch traject tot orthopedagoog.

In 2015 startte Eveline als promovenda aan de Universiteit Utrecht en was zij werkzaam aan het praktijkgerichte onderzoeksproject ‘Meetkunst’. Tevens was zij werkzaam als docent in de opleiding Pedagogische Wetenschappen. In het meetkunstproject hield zij zich bezig met een onderzoek naar het integreren van reken-wiskunde- en kunstonderwijs en het bevorderen van creativiteit van leerlingen in het basisonderwijs. In november 2019 promoveerde Eveline op het proefschrift ‘Het bevorderen van creativiteit in het primair reken-wiskundeonderwijs’. Sinds oktober 2019 werkt Eveline als onderzoeker-adviseur bij Oberon.

Oberon

Oberon is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs.

We hebben brede kennis van praktijk, beleid en wetenschap en verenigen deze werelden in onderzoek en advies. Met onze kennis en adviezen willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

Contact

Bezoekadres
Slachtstraat 12
3512 BC Utrecht

Postadres
Postbus 1423
3500 BK Utrecht

(030) 230 60 90
Naar boven