Oberon zoekt een onderzoeker/adviseur

Wij zijn op zoek naar een beginnende of medior onderzoeker/adviseur met kennis van onderwijs of onderwijsbeleid. Samen met jouw collega’s vorm je een klein, slagvaardig team dat flexibel inzetbaar is en resultaatgericht verschillende projecten realiseert voor onze opdrachtgevers. 

De werkzaamheden zijn onder meer dataverzameling, analyses, advisering, rapportage en presentatie. Daarnaast schrijf je mee aan offertes. Je weet onze instrumenten - waaronder kwalitatieve en/of kwantitatieve methoden - adequaat in te zetten. De resultaten verwoord je in heldere rapportages en presentaties. De onderzoeker/adviseur is verantwoordelijk voor het onder begeleiding van een projectleider uitvoeren van onderzoeksmatige en/of adviserende projectwerkzaamheden. De onderzoeker/adviseur onderhoudt contact met relevante betrokkenen (in/extern) in afstemming met de projectleider.

 

Klik op onderstaande button voor onze vacature:

Vacature Onderzoeker/adviseur

 

 

LinkedIn

Oberon

Oberon is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs en welzijn.

We hebben brede kennis van praktijk, beleid en wetenschap en verenigen deze werelden in onderzoek en advies. Met onze kennis en adviezen willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

Contact

Bezoekadres
St. Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht

Postadres
Postbus 1423
3500 BK Utrecht

(030) 230 60 90
Naar boven