Expeditieteam Lerarenagenda zoekt leraren en schoolleiders

Het Expeditieteam Lerarenagenda is op zoek naar leraren en schoolleiders die mee willen doen aan een scenariostudie. We onderzoeken hiermee de manier waarop betekenis wordt gegeven aan veranderingen in het onderwijs

In de scenariostudie vragen we je te reageren op twee situaties rond fictieve leraren, Kyra en Luca. De beleving van de situaties vanuit je eigen ervaring en overtuigingen staan hierbij centraal. We doen dit middels een 1-op-1 (online) gesprek met jou en één van de Expeditieleden. Deelname duurt maximaal 45 minuten, voorbereiding is niet nodig en na afloop ontvang je een bedankje.

Lijkt het je leuk om hieraan deel te nemen, of ken je een collega (leraar of leidinggevende) die dit aan zal spreken? Stuur een mail naar het Expeditieteam, dan wordt er een afspraak met je ingepland.

Neem contact op met het Expeditieteam Lerarenagenda: info@expeditielerarenagenda.nl

 

Oberon

Oberon is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs.

We hebben brede kennis van praktijk, beleid en wetenschap en verenigen deze werelden in onderzoek en advies. Met onze kennis en adviezen willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

Contact

Bezoekadres
St. Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht

Postadres
Postbus 1423
3500 BK Utrecht

(030) 230 60 90
Naar boven