Isa Kessels

Isa heeft zich tijdens haar studie bezig gehouden met vraagstukken op het gebied van gelijke kansen, verbeteren van onderwijskwaliteit, professionalisering en passend onderwijs. Ze hoopt in haar werk als onderzoeker een brug te slaan tussen onderzoek en praktijk.

Isa heeft haar bachelor Pedagogische Wetenschappen behaald aan de Universiteit Utrecht. In het derde jaar van haar bachelor heeft ze een minor onderwijswetenschappen gevolgd, waarin ze relevante en actuele kennis heeft opgedaan over leren in organisaties en veranderingsinterventies. Tijdens haar bachelor heeft ze ook als student-assistent statistische werkgroepen en practica begeleid. Dit heeft brede kennis en ervaring opgeleverd in zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek. Isa is sinds maart 2024 werkzaam bij Oberon als onderzoeker.

Bij Oberon richt Isa zich met name op de thema’s zorg en onderwijs, professionalisering van leraren en onderzoeks- en verbetercultuur op scholen. Momenteel is zij onder meer betrokken bij een pilotonderzoek evaluatie onderzoeks- en verbetercultuurtrajecten Ontwikkelkracht, een pilotonderzoek aansluiting onderwijs en jeugdhulp, en een verkennend onderzoek naar het opzetten van een Expertscholennetwerk.

Nieuwsgierig wat Isa op het gebied van professionalisering of zorg en onderwijs voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.

Oberon

Oberon is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs.

We hebben brede kennis van praktijk, beleid en wetenschap en verenigen deze werelden in onderzoek en advies. Met onze kennis en adviezen willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

Contact

Bezoekadres
St. Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht

Postadres
Postbus 1423
3500 BK Utrecht

(030) 230 60 90
Naar boven