Sport

Sport is een onmisbaar onderdeel van onze samenleving. Denk maar eens aan vrijetijdsbesteding en topsport. Vele organisaties maken dit sporten mogelijk. Bent u hier als organisatie ook bij betrokken?

Waarschijnlijk heeft u ook wel eens vragen waar u niet direct een antwoord op heeft. Bijvoorbeeld: heeft ons beleid om de sportparticipatie te vergroten effect? Of: waarom lukt het ons maar moeilijk om voldoende vrijwilligers te vinden? Oberon kan u helpen bij het vinden van het antwoord op dergelijke vragen. Onder meer landelijke en lokale overheidsorganisaties, sportbonden, sportverenigingen kunnen bij ons terecht.

Wat biedt Oberon?

  • Monitoring, zoals de Sportkadermonitor die we uitvoeren in opdracht van NOC*NSF. In ons portfolio vindt u de rapportage van de Sportkadermonitor en de rapportage van de tussentijdse metingen over een veilig sportklimaat en beweegredenen en knelpunten.
  • Evaluatieonderzoek, zoals de evaluatie van de Centra voor Topsport en Onderwijs (CTO’s) die wij hebben uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Ook andere werkzaamheden behoren tot de mogelijkheden. Wij stellen graag samen met u het meest passende aanbod samen.

Meer informatie

Oberon Profielfoto 32
Oberon

Oberon is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs en welzijn.

We hebben brede kennis van praktijk, beleid en wetenschap en verenigen deze werelden in onderzoek en advies. Met onze kennis en adviezen willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

Contact

Bezoekadres
St. Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht

Postadres
Postbus 1423
3500 BK Utrecht

(030) 230 60 90
Naar boven