Surya Carrilho

Surya Carrilho studeerde Onderwijswetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Haar master rondde ze cum laude af met haar afstudeeronderzoek over de regionale samenwerking rondom de aanpak van het lerarentekort in Amsterdam. Naast haar studie werkte Surya voor de stichting IMC Weekendschool, waar ze een wekelijks programma en een summerschool voor nieuwkomerskinderen coördineerde.

Na haar master werkte Surya bij de opleidingen Pedagogische Wetenschappen en Onderwijswetenschappen, waar zij onder andere lesgaf in academische vaardigheden. In het studiejaar 2019-2020 werd zij binnen deze opleidingen door studenten verkozen tot werkgroepdocent van het jaar. 

In september 2023 maakte Surya de overstap naar onderzoeker bij Oberon. Hier houdt zij zich met verschillende thema’s bezig, waaronder de flexibilisering van lerarenopleidingen en loopbaanoriëntatie- en begeleiding van scholieren en studenten.

Oberon

Oberon is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs.

We hebben brede kennis van praktijk, beleid en wetenschap en verenigen deze werelden in onderzoek en advies. Met onze kennis en adviezen willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

Contact

Bezoekadres
St. Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht

Postadres
Postbus 1423
3500 BK Utrecht

(030) 230 60 90
Naar boven