NCO Informatiepunt

Het informatiepunt voor het Nationaal Cohortonderwijs Onderwijs (NCO) wordt de komende jaren uitgevoerd door Oberon, Universiteit Utrecht en Saus

Het belangrijkste doel van dit informatiepunt is om scholen en besturen in po, v(s)o en s(b)o te faciliteren bij de verschillende NCO-rapportages. Het voorziet in een duidelijk aanspreekpunt bij vragen, maar ook in trainingen voor adviseurs die op hun beurt weer scholen ondersteunen bij het gebruik van NCO-gegevens voor hun schoolbeleid.. Het belangrijkste doel van dit informatiepunt is om scholen en besturen in po, v(s)o en s(b)o te faciliteren bij de verschillende NCO-rapportages. Het voorziet in een duidelijk aanspreekpunt bij vragen, maar ook in trainingen voor adviseurs die op hun beurt weer scholen ondersteunen bij het gebruik van NCO-gegevens voor hun schoolbeleid.

Oberon

Oberon is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs.

We hebben brede kennis van praktijk, beleid en wetenschap en verenigen deze werelden in onderzoek en advies. Met onze kennis en adviezen willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

Contact

Bezoekadres
St. Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht

Postadres
Postbus 1423
3500 BK Utrecht

(030) 230 60 90
Naar boven