Masterclasses onderwijsbeleid voor (beginnende) ambtenaren

In twee uur tijd de diepte in. Wil je meer weten over de gemeentelijk rol, verantwoordelijkheden en mogelijkheden rondom de aansluiting onderwijs en jeugdhulp, voortijdig schoolverlaten en de RMC-functie of onderwijsachterstandenbeleid?

Meld je dan nu aan voor een van de drie masterclasses. Door uitwisseling met andere collega-ambtenaren en de inbreng van kennis van de docent krijg je meer zicht en grip op wat je te doen staat op deze thema’s. Er is tijdens de masterclass ruimte om eigen vragen te behandelen.

  • Donderdag 22 september van 10 – 12 – voortijdig schoolverlaten en de RMC-functie, gegeven door Johan Bokdam.
  • Dinsdag 27 september van 14 -16 – onderwijsachterstandenbeleid. Anne Ketelaar geeft deze masterclass.
  • Donderdag 29 september van 10 – 12 – aansluiting onderwijs en jeugdhulp. De docent van deze masterclass is Miriam Walraven.

De masterclasses vinden plaats in ons kantoor in Utrecht. De kosten bedragen € 250 per masterclass of € 650 voor alle drie. Bij vragen of om aan te melden kun je e-mailen aan aketelaar@oberon.eu.

Naast deze masterclasses bieden wij ook de basiscursus onderwijsbeleid aan waar je in een dag meer leert over de taken van gemeenten op het gebied van onderwijs. Ook organiseren wij maatwerk trainingen aan voor schoolbesturen, gemeenteambtenaren, beleidsmedewerkers bij samenwerkingsverbanden en andere betrokkenen over onder andere het gebruik van kennis en data in beleid(skeuzes), gelijke kansen of onderwijs en jeugdhulp.  

 

Oberon

Oberon is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs.

We hebben brede kennis van praktijk, beleid en wetenschap en verenigen deze werelden in onderzoek en advies. Met onze kennis en adviezen willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

Contact

Bezoekadres
Slachtstraat 12
3512 BC Utrecht

Postadres
Postbus 1423
3500 BK Utrecht

(030) 230 60 90
Naar boven