Masterclasses onderwijsbeleid voor (beginnende) ambtenaren

In twee uur tijd de diepte in. Wil je meer weten over de gemeentelijk rol, verantwoordelijkheden en mogelijkheden rondom de aansluiting onderwijs en jeugdhulp, voortijdig schoolverlaten en de RMC-functie of onderwijsachterstandenbeleid?

Wij organiseren jaarlijks een aantal masterclasses over:

  • voortijdig schoolverlaten en de RMC-functie
  • onderwijsachterstandenbeleid
  • aansluiting onderwijs en jeugdhulp

Onder begeleiding van ervaren onderzoekers-adviseurs van Oberon krijg je zicht en grip op wat je te doen staat op deze thema’s. Er is voldoende ruimte om uit te wisselen met collega-ambtenaren en tijd om eigen vragen te behandelen.

De masterclasses vinden plaats in ons kantoor in Utrecht. De kosten bedragen € 250 per masterclass of € 650 voor alle drie. Bij vragen kun je e-mailen aan aketelaar@oberon.eu.

Naast deze masterclasses bieden wij ook de basiscursus onderwijsbeleid aan waar je in een dag meer leert over de taken van gemeenten op het gebied van onderwijs. Ook organiseren wij maatwerk trainingen aan voor schoolbesturen, gemeenteambtenaren, beleidsmedewerkers bij samenwerkingsverbanden en andere betrokkenen over onder andere het gebruik van kennis en data in beleid(skeuzes), gelijke kansen of onderwijs en jeugdhulp.  

 

Oberon

Oberon is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs.

We hebben brede kennis van praktijk, beleid en wetenschap en verenigen deze werelden in onderzoek en advies. Met onze kennis en adviezen willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

Contact

Bezoekadres
St. Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht

Postadres
Postbus 1423
3500 BK Utrecht

(030) 230 60 90
Naar boven