Memorandum of Understanding voor onderwijsonderzoek op de Cariben

Heuglijk nieuws! Vandaag heeft Oberon een Memorandum of Understanding getekend met Rianda Sacré van Anális Caribe. In dit Memorandum hebben we de intentie uitgesproken dat we met elkaar blijven samenwerken als het gaat om onderwijsonderzoek in het Caribisch deel van het Koninkrijk.

Rianda woont en werkt op Bonaire, is afkomstig van Curaçao en heeft de opleiding Bestuurskunde in Nederland gevolgd. Ze heeft zich bezig gehouden met beleidsadvisering op het gebied van het Caribische onderwijssysteem en fungeert als bruggenbouwer tussen Nederland en de overheidsorganisaties op de eilanden. 

In de afgelopen jaren hebben we al aan verschillende mooie onderzoeksprojecten op de Cariben mogen werken, en we kijken ernaar uit om dit in de toekomst uit te breiden. Projecten waaraan we hebben gewerkt zijn de evaluatie van onderwijscoaching, de evaluatie van onderwijszorg Caribisch Nederland, evaluatie kwaliteitsimpuls politie onderwijs en onderzoek naar de ICT-behoeften in de Cariben en een haalbaarheidsverkenning van een structurele samenwerking tussen onderwijs en onderzoek op de Cariben.

Lees hier verder voor een indruk van onze projecten op de Cariben: Onderwijsonderzoek op de Cariben

Oberon

Oberon is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs.

We hebben brede kennis van praktijk, beleid en wetenschap en verenigen deze werelden in onderzoek en advies. Met onze kennis en adviezen willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

Contact

Bezoekadres
St. Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht

Postadres
Postbus 1423
3500 BK Utrecht

(030) 230 60 90
Naar boven