Onze visie

Als onderwijsonderzoeks- en adviesbureau heeft Oberon een brede kennis van de praktijk, beleid en wetenschap en verenigt deze werelden met elkaar in onderzoek en advies. Met onze kennis en adviezen willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen. 

Dit doen wij vanuit de volgende kernwaarden:

Professionaliteit

Oberon levert betrouwbaar, vraaggericht onderzoek en advies. Oberon staat voor kwaliteit en om die kwaliteit te borgen zijn wij ISO-gecertificeerd. Daarnaast is Oberon lid van de Vereniging voor Beleidsonderzoek. VBO-leden werken volgens de wetenschappelijke standaarden en zorgen voor doorlopende professionalisering van de onderzoekers.  

Verbinding

In al ons werk staat verbinding centraal. De verbinding tussen verschillende partijen in het veld, tussen beleid en praktijk, tussen onderzoek en advies, en tussen nu en de toekomst. 

Betrokkenheid

Bij Oberon voelen we ons persoonlijk betrokken bij onze opdrachtgevers, bij elkaar en bij het onderwijs. Dit is onder andere terug te zien in onze warme en langdurige relaties met opdrachtgevers en in de flexibiliteit in ons werk. 

Ondernemerschap

Oberonners zijn ondernemend: we weten wat er speelt in het onderwijs en denken graag vanuit diverse perspectieven met verschillende partijen mee. 

 

Oberon

Oberon is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs.

We hebben brede kennis van praktijk, beleid en wetenschap en verenigen deze werelden in onderzoek en advies. Met onze kennis en adviezen willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

Contact

Bezoekadres
St. Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht

Postadres
Postbus 1423
3500 BK Utrecht

(030) 230 60 90
Naar boven