Oberon versterkt met nieuw talent

Deze zomermaanden heeft Oberon zich versterkt met nieuw onderwijsonderzoekstalent. Maar liefst vier vrouwen zijn vanaf augustus/september bij Oberon aan de slag gegaan als onderzoeker. Graag stellen we ze kort voor; meer informatie is te lezen via https://www.oberon.eu/over-ons/onze-mensen/

Janne de Roode is medio augustus gestart. Zij rondde recent haar master Politics & Science aan de Universiteit van Rotterdam af. Janne wordt bij Oberon ingezet op projecten rond opbrengsten VVE, hoogbegaafdheid en de positie van samenwerkingsverbanden. Verder is ze opgeleid om korte testjes af te nemen bij jonge kinderen, wat ze de komende maanden veelvoudig gaat doen. Janne is bereikbaar via jderoode@oberon.eu.

Ook Demi de Ridder is medio augustus begonnen bij Oberon. Ze kende Oberon al goed, omdat ze haar stage bij Oberon heeft gelopen. Demi heeft onlangs haar studie Onderwijswetenschappen aan de Universiteit van Utrecht afgerond en heeft de nodige praktijkervaring: ze stond voor de klas en was pedagogisch medewerker bij een kinderopvangorganisatie. Demi gaat meewerken aan projecten rond hoogbegaafdheid en leesbevordering. Daarnaast ze zal als data-analist fungeren voor diverse projecten. Demi is bereikbaar via dderidder@oberon.eu. Muziekliefhebbers kunnen haar terugvinden op o.a. Spotify onder haar artiestennaam Demi Knight.

Begin september kwam Suzanne Gerritsen - ook oud-stagiaire - bij Oberon werken. Ze heeft net succesvol de research master Educational Sciences aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Ze heeft tijdens haar stage meegedraaid op een aantal projecten rond het thema Passend onderwijs en aansluiting zorg en Suzanne zal op deze thema’s blijven werken de komende periode. Verder is ze data-analist bij de Covid-Monitor en de monitor Gelijke Kansen. Zij is ook opgeleid om korte testjes af te nemen bij jonge kinderen. Suzanne is bereikbaar via sgerritsen@oberon.eu.

Medio september is oud-stagiaire Lina Borsten bij Oberon gestart. Onlangs rondde zij haar studie Youth, Education and Society (Maatschappelijke Opvoedingsvraagstukken) aan de Universiteit van Utrecht af met een scriptie over partnerschappen tussen ouders en basisscholen. Naast haar werk bij Oberon werkt ze als theaterdocent in het onderwijs. Lina kent hierdoor het (kunst)onderwijs zowel vanuit de praktijk als de theorie. Bij Oberon zal Lina onder meer projecten rond cultuur en educatie op zich gaan nemen. Verder werkt Lina mee op projecten op het snijvlak passend onderwijs en aansluiting jeugdzorg. Lina is bereikbaar via lborsten@oberon.eu.   

Naast deze nieuwe talenten zijn we nog op zoek naar een nieuwe collega. Kijk hiervoor bij www.oberon.eu/over-ons/vacatures.

Oberon

Oberon is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs.

We hebben brede kennis van praktijk, beleid en wetenschap en verenigen deze werelden in onderzoek en advies. Met onze kennis en adviezen willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

Contact

Bezoekadres
St. Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht

Postadres
Postbus 1423
3500 BK Utrecht

(030) 230 60 90
Naar boven