Lustrumfeest Oberon

Op 1 november 2023 stonden wij met (oud-)collega's, samenwerkingspartners en andere relaties stil bij ons 25-jarig bestaan en vierden we 25 jaar aan mooie samenwerkingen. Wij kijken terug op een bijzonder geslaagd lustrum met hartverwarmende reacties.

Ook dit jubileum wilden wij de feestvreugde delen met een goed doel, dit keer Stichting De MuziekRoute. Dankzij de bijdrages van onze gasten hebben we een totaalbedrag van 2000 euro opgehaald dat we binnenkort als cheque aan de stichting overhandigen.

Met het opgehaalde bedrag leveren wij een mooie bijdrage aan creatief muziekonderwijs op alle reguliere basisscholen in de Utrechtse wijk Overvecht. Van de kleuters van groep 1 tot en met de leerlingen uit groep 8: alle kinderen uit Overvecht ervaren hierdoor het plezier van (samen) muziek maken, worden uitgedaagd hun eigen muzikale verhaal te vertellen en ontwikkelen hun creatieve vaardigheden. Meer over het werk van Stichting De Muziekroute vindt u op hun website.

 

 
Oberon

Oberon is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs en welzijn.

We hebben brede kennis van praktijk, beleid en wetenschap en verenigen deze werelden in onderzoek en advies. Met onze kennis en adviezen willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

Contact

Bezoekadres
St. Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht

Postadres
Postbus 1423
3500 BK Utrecht

(030) 230 60 90
Naar boven