Workshop Leerlab XXL

Workshop Leerlab XXL

Voor bestuurders, schoolleiders en docenten van vo-scholen organiseert Schoolinfo op 16 april 2018 ‘Leerlab XXL’ in Utrecht. Tijdens het evenement laten leerlabscholen zien wat ze de afgelopen jaren op het gebied van gepersonaliseerd leren hebben bereikt. Praktijkvoorbeelden en waardevolle informatie over ontwikkelingen binnen de scholen worden gedeeld.

Oberon verzorgt een workshop over zelf onderzoek doen naar gepersonaliseerd leren in je eigen school. Veel docenten die bezig zijn met gepersonaliseerd leren vragen zich af: Hoe weet ik nou of het werkt? En wat vinden leerlingen eigenlijk van mijn onderwijsvernieuwing’ Zoek je naar een onderzoeksinstrument om dit te kunnen meten of heb je bijvoorbeeld hulp nodig om onderzoeksresultaten te analyseren? Onder begeleiding van experts en aan de hand van opdrachten ontdek je in deze workshop welke instrument jou kan helpen en hoe je je eigen onderzoek kunt opzetten. 

Workshopleider: Marjolein Bomhof – Oberon

Schrijf je in op: https://leerlabxxl.nl/. Het evenement is gratis.

 

Doorbraak

Landelijk onderzoek naar gepersonaliseerd leren met ict
Het onderzoeksrapport van de Universiteit Utrecht, Universiteit Leiden en Oberon is nu beschikbaar

Lees meer >

Licht op schaduwonderwijs

Aanvullende onderwijsondersteuning, zoals bijvoorbeeld bijles of examentraining. Ongeveer 12% van de vo-leerlingen maakt gebruik van betaalde bijles. Wat zegt dit over de kansengelijkheid in het onderwijs?

Lees meer >

Evaluatie lespakket 1001 nacht

Oberon evalueert de effectiviteit van lesmateriaal rondom de sprookjes uit 1001 nacht.

Lees meer >