Hilde Bekkers

De aansluiting tussen onderwijs en zorg, professionalisering van leraren, leren en instructie en onderwijsvernieuwing zijn thema’s waar Hilde zich veel mee bezig houdt. Als academisch leerkracht zoekt ze in haar werk altijd naar de verbinding tussen onderzoek en de onderwijspraktijk.

Hilde volgde aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs. Gedurende haar bachelor volgde ze de minor special needs education in Oslo, Noorwegen. In 2018 studeerde ze cum laude af van de researchmaster Educational Sciences: Learning in Interaction aan de Universiteit Utrecht. Hilde is hybride leerkracht: Ze combineert haar functie als onderzoeker-adviseur met haar werk als leerkracht op een basisschool in Utrecht.

Sinds 2018 werkt Hilde bij Oberon aan verschillende onderzoeken en projecten. Hilde werkt veel aan thema’s als de aansluiting onderwijs-zorg, professionalisering van leraren, leren en instructie en onderwijsvernieuwing. Haar focus binnen Oberon ligt op kwalitatief onderzoek, en ze houdt zich ook bezig met proces- en innovatiebegeleiding op scholen.

Oberon

Oberon is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs.

We hebben brede kennis van praktijk, beleid en wetenschap en verenigen deze werelden in onderzoek en advies. Met onze kennis en adviezen willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

Contact

Bezoekadres
Slachtstraat 12
3512 BC Utrecht

Postadres
Postbus 1423
3500 BK Utrecht

(030) 230 60 90
Naar boven