Anniek van den Hurk

Anniek van den Hurk heeft na haar opleiding academische pabo (Saxion Hogescholen) en master Educational Science and Technologie (Onderwijskunde, Universiteit Twente) op allerlei plekken in het onderwijs gewerkt

Als leerkracht en intern begeleider in het basisonderwijs, als consulent (o.a. overstap po-vo en nieuwkomers) binnen een samenwerkingsverband passend onderwijs, als kwaliteitszorgmedewerker en bestuurssecretaris in het voortgezet onderwijs en als onderzoeker aan de Universiteit Twente. Deze brede ervaring maakt dat Anniek op veel terreinen zowel de praktijk kent als kennis heeft van de (wetenschappelijke) achtergronden.

Anniek werkt sinds maart 2022 bij Oberon en is op dit moment binnen verschillende thema’s werkzaam: gelijke kansen, passend onderwijs, ondersteuningsaanbod.

Oberon

Oberon is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs.

We hebben brede kennis van praktijk, beleid en wetenschap en verenigen deze werelden in onderzoek en advies. Met onze kennis en adviezen willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

Contact

Bezoekadres
St. Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht

Postadres
Postbus 1423
3500 BK Utrecht

(030) 230 60 90
Naar boven