Vlogwedstrijd Erasmus+

Doe mee aan de vlogwedstrijd van Erasmus+!
 
Update: Ook in deze tijden van internationale crisis rondom het corovavirus willen wij de deelnemers die nog in het buitenland zitten de kans geven om een filmpje in te sturen. Je kunt bijvoorbeeld vloggen over jouw huidige situatie en wat wat dit betekent voor jouw buitenlandbezoek. Wij wensen de Erasmus+ deelnemers die in het buitenland zitten veel sterkte toe. Zorg goed voor jezelf en elkaar.
Bevind jij je momenteel in het buitenland? En vind je het leuk om jouw ervaringen van je Erasmus+ uitwisseling ook op camera vast te leggen? Doe dan mee met onze vlogwedstrijd!
 
“SAUS! Digitale producties” zal de vlogs bekijken en beoordelen. De winnaar van de vlogwedstrijd ontvangt 250 euro aan prijzengeld en de tweede plaats ontvangt 150 euro!
 
Een vlog is een filmpje waarin je kunt vertellen over wat je allemaal meemaakt in het buitenland. Een aantal mogelijke onderwerpen zijn:
  • Waar woon je en met wie?
  • Je verwachtingen en/of doelen van jouw reis
  • Negatieve ervaringen (bijvoorbeeld heimwee of taalbarrière)
  • Positieve ervaringen (bijvoorbeeld veel nieuwe vrienden)
  • Activiteiten die je hebt gedaan of misschien nog gaat doen zoals eten met (lokale) studenten, uitgaan of een museum bezoeken.
  • Afsluitend horen wij graag wat jij wilt meegeven aan andere studenten of onderwijsmedewerkers die binnenkort op reis gaan met Erasmus+; zogenaamde Do’s en Dont’s.
Wil je graag meedoen met onze vlogwedstrijd? Mail dan naar Yentl Schoe (yschoe@oberon.eu). Je mag zelf bepalen hoe lang het filmpje duurt. We gebruiken het filmpje voor het onderzoek maar willen ook bepaalde onderdelen gebruiken waarmee we bijvoorbeeld toekomstige Erasmus+ studenten en onderwijsmedewerkers laten zien hoe het is om naar het buitenland te gaan met Erasmus+.  
 
Wil je graag nog technische tips over hoe je een goede vlog maakt? In de online cursus Vloggen met Erasmus+ leggen wij jou uit hoe je dit kunt aanpakken. 
 
Veel succes en plezier met het vloggen!

Contactpersonen


Michael Buynsters

Michael Buynsters

Onderzoeker-adviseur


030-230 60 90
Mail Michael
MEER INFO >