Vacature ervaren onderzoeker/projectleider (28-38 u p/w)

We zijn op zoek naar een ervaren onderzoeker of projectleider met affiniteit met onderzoek in het mbo en/of het hoger onderwijs, zie Vacatures.

Samen met je collega’s vorm je een klein, slagvaardig team dat flexibel inzetbaar is en resultaatgericht verschillende projecten realiseert voor onze opdrachtgevers. De werkzaamheden zijn onder meer onderzoekprojecten intern aansturen, contact onderhouden met opdrachtgevers en relevante netwerkpartners en ook werksessies leiden. Daarnaast schrijf je grotendeels zelfstandig voorstellen waarbij je vragen van opdrachtgevers vertaalt naar passende onderzoeksaanpakken. Je weet onze instrumenten – waaronder kwalitatieve en/of kwantitatieve methoden – adequaat in te zetten. De resultaten verwoord je in heldere rapportages en presentaties. Kijk verder bij Vacatures.

 

Oberon

Oberon is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs.

We hebben brede kennis van praktijk, beleid en wetenschap en verenigen deze werelden in onderzoek en advies. Met onze kennis en adviezen willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

Contact

Bezoekadres
St. Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht

Postadres
Postbus 1423
3500 BK Utrecht

(030) 230 60 90
Naar boven