Uitnodiging Expeditie Event

Leraren, schoolleiders en lerarenopleiders opgelet! Kom op 10 mei naar het Expeditie Event in de Verkadefabriek in Den Bosch!

 

Op 10 mei 2023 vindt er een vernieuwend onderwijsevent plaats! Het projectteam ‘Expeditie Lerarenagenda’ dat zich bezighoudt met toekomstbestendig leraarschap, organiseert dan een interessant, leerzaam en creatief event. Van 16:00-20:00 uur in de Verkadefabriek zullen we in festivalvorm op heel veel verschillende manieren onze resultaten bespreekbaar maken. De dialoog tussen kunst en wetenschap speelt een belangrijke rol, dus er zijn in totaal 15 kunstenaars aanwezig. Op die manier willen wij onze data over leraarschap en de toekomst van het onderwijs verbeelden en daarover met deelnemers in gesprek gaan. Onder het genot van een hapje en een drankje, brengen we wetenschap en praktijk samen. Het belooft een bijzondere beleving te worden!

Meld je aan via https://forms.gle/9ACtq4SFYkyxmNdc6 (gratis toegang)

Wil je meer weten over het Expeditie Event? Zie de afbeelding bij dit bericht!

Wil je meer weten over de Expeditie Lerarenagenda? Ga naar onze website

Oberon

Oberon is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs.

We hebben brede kennis van praktijk, beleid en wetenschap en verenigen deze werelden in onderzoek en advies. Met onze kennis en adviezen willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

Contact

Bezoekadres
St. Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht

Postadres
Postbus 1423
3500 BK Utrecht

(030) 230 60 90
Naar boven